De Oplaadcompany, Alles onder één dak zoals jij het wilt

Waarom zou je kiezen voor De Oplaadcompany?

Sinds 2015 zijn we bezig met duurzaamheid en vooral met het plaatsen van laadpunten door heel Nederland zowel bij particulieren als bij bedrijven. Wat maakt ons zo anders? Hieronder leggen we je uit waarom je voor De Oplaadcompany zou kiezen.  

1          Persoonlijk en duidelijk contact

Om te beginnen hebben wij direct persoonlijk contact met jou als klant. Zo maken we kennis, vertellen we wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. Onze visie is om klanten zo goed mogelijk te  helpen en adviseren waar nodig. We willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Op de dag van installatie leggen we je duidelijk uit wat er gaat gebeuren zodat je als klant ook goed begrijpt wat je hebt gekocht. Wat doet het laadstation precies en hoe werkt het?

2          Gecertificeerde monteurs met zegelrecht

We hebben alleen gecertificeerde monteurs met 10 jaar of meer ervaring in duurzaamheid. Daarbij geven we altijd eerlijk advies over de mogelijkheden en kosten die daarbij komen kijken. We beginnen altijd bij het begin en dat is het hart van jouw installatie, namelijk je groepenkast. Deze dient in orde te zijn en te voldoen aan de norm. Mocht dat niet het geval zijn dan passen wij dit voor je aan. Het komt dan weleens voor dat we (in overleg) de gehele groepenkast vervangen om deze zo duurzaam mogelijk te maken. We zijn een erkend installateur en beschikken over zegelrecht.

3          Jouw wensen staan centraal

Wij vinden het heel belangrijk om te horen wat jouw wensen zijn. We helpen je daar waar nodig en adviseren wat wel en niet mogelijk is. We zoeken altijd naar de beste optie zowel zakelijk als privé. Wat zijn jouw verwachtingen, welke laadsnelheid is gewenst en wil je een laadpunt met een DLB systeem*? Allemaal vragen die wij van belang vinden.  

* DLB staat voor dynamische load balancing. Dit zorgt ervoor dat je laadpunt in contact staat met je slimme meter. Zo weet het laadpunt wat de auto mag laden zonder verdere problemen te krijgen op de rest van je installatie, wel zo handig.

4          Complete oplevering: graafwerk en bestraten optie

Vaak krijgen we bij de installatie van een laadpaal ook te maken met graaf- en straatwerk. Indien nodig en gewenst kunnen wij dat ook uitvoeren. Wanneer we een installatie opleveren testen wij deze en geven wij uitleg over de werking. We stellen alles in op je telefoon of tablet. Zo heb je altijd een overzicht van de kosten en je laadsessies bij de hand.

5          Al meer dan 1500 laadpunten geïnstalleerd

Last but not least: we hebben in al die jaren inmiddels meer dan 1500 laadpunten geïnstalleerd. In alle soorten en maten, zowel voor particulieren als bedrijven. Wij hebben dus veel ervaring met het vakkundig installeren van een laadstation. Dat kun je dus zeker aan ons toevertrouwen,
De Oplaadcompany is méér dan alleen laden…