Oplaadpaal elektrische auto kosten weten? Wij kunnen het u vrijblijvend vertellen op basis van uw wensen en situatie. We installeren en leveren oplaadpalen aan zowel particulieren en bedrijven. Met name in Brabant en Gelderland, aangezien we in Schaijk en Eindhoven zijn gevestigd. We hebben derhalve vooral laadpalen in geïnstalleerd in plaatsen als Tilburg, Den Bosch, Weert, Helmond, Cuijk, Nijmegen en Arnhem.

Prijs oplaadpunt elektrische auto: de belangrijkste factoren

De kosten van een oplaadpaal aan huis of bij bedrijf hangen af van diverse factoren. Uiteraard allereerst van welke laadpaal u wenst of nodig heeft. Wilt u bijvoorbeeld een luxe houtlook paal of een eenvoudiger model?

Ten tweede of wij de installatie volledig moeten verzorgen of niet. Wij kunnen dit dus voor de goede orde geheel verzorgen. Van uitgraven tot de bestrating. .Wilt u alleen een elektrisch oplaadpunt kopen en de installatie zelf doen? Ook dat kan. Wij leveren o.a. losse oplaadpunten van de topmerken Alfen en Easee. Als u zelf wilt installeren is het wel sterk aan te raden dat u de kennis hiervoor in huis heeft voor een veilige en goede werking.

Ook de plek waar het oplaadpunt moet komen speelt een rol bij de prijs voor het installeren.

We kunnen het u hoe dan ook vrijblijvend vertellen wat de kosten zijn. Neem daartoe contact op met ons. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06 555 685 64 of via mail: info@oplaadcompany.nl Ook kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen z.s.m. contact op met u.

oplaadpunt elektricsche auto laten installeren