Wilt u een laadpaal installeren, of beter gezegd vakkundig laten installeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres als professioneel installateur laadpalen! We installeren en plaatsen ze namelijk in vooral Brabant en Gelderland. Ons verzorgingsgebied is ruwweg de regio Arnhem, Nijmegen, Oss, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Weert en Helmond. Aangezien we in Schaijk en Eindhoven gevestigd zijn.

We monteren o.a. laadpalen van Easee en Alfen, twee populaire merken die staan voor duurzame kwaliteit. Ook een 3 fase laadpaal installeren kunt u aan ons toevertrouwen.

Compleet verzorgd

Wij kunnen de installatie en oplevering compleet voor u verzorgen. Van het uitgraven tot afwerken dus. U hoeft dus verder niemand meer te regelen zoals een grondverzetbedrijf of stratenmaker.

Installatie laadpalen voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Het installeren van laadpalen en oplaadpunten doen wij dus zowel voor particulieren als de zakelijke markt. Onze laadpalen zijn voor de goede orde geschikt voor alle gangbare modellen en merken zoals Tesla, BMW, Volkswagen, Peugeot, Hyundai, Toyota enz.

Zelf laadpaal installeren

U kunt bij ons ook losse laadpalen kopen en deze vervolgens zelf installeren. Wij raden dit alleen aan als u zelf kennis van zaken heeft voor een deugdelijke en veilige werking.

Laadpaal installeren kosten

De kosten van een laadpaal aan huis hangen af van diverse factoren. Uiteraard van welke laadpaal u wenst, of wij deze voor u volledig installeren. Ook de plek (eenvoudig of moeilijk bereikbaar) speelt een rol bij de prijs voor het installeren. We kunnen het u hoe dan ook vrijblijvend vertellen wat de kosten zijn. Neem daartoe contact op met ons. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06 555 685 64 of via mail: info@oplaadcompany.nl Ook kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen z.s.m. contact op met u.