Laadpaal Weert of omgeving laten installeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij installeren namelijk al jaren vakkundig en snel laadpalen in Weert en omgeving, zoals Nederweert of Budel. Dit doen we zowel voor particulieren als bedrijven.

Wij zijn dealer van de topmerken Alfen, EV Box en Flexicharge. Ook voor houtlook laadpalen en andere exclusievere design laadpalen kunt u bij ons terecht.

Alles onder 1 dak: compleet opgeleverd

Ons grote voordeel is, dat wij de installatie van een laadpaal compleet kunnen realiseren. Van het uitgraven tot opnieuw bestraten. Met ons heeft u dus 1 aanspreekpunt, alles onder 1 dak. U kunt er overigens ook voor kiezen alleen een laadpaal te kopen die u dan zelf plaatst. Zie daarvoor laadpalen particulieren.

Ook laadpaal voor bedrijven/zakelijke markt

Het installeren van laadpalen en oplaadpunten doen wij tevens voor bedrijven en instellingen in de regio Weert. Zie laadpaal zakelijk voor het actuele assortiment zakelijke markt.

Contact of vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact op met ons. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06 555 685 64 of via mail: info@oplaadcompany.nl Ook kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen z.s.m. contact op met u.

laadpaal laten installeren weert