Laadpaal bedrijf gezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk al jaren ervaring met het plaatsen van laadpalen op allerhande locaties. Wij installeren laadpalen vakkundig en snel in vooral Brabant en Gelderland. Ons verzorgingsgebied is ruwweg het gebied Arnhem, Nijmegen, Oss, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en Helmond. Aangezien we in Schaijk en Eindhoven gevestigd zijn.

Wij zijn dealer van de topmerken Alfen, EV Box en Flexicharge. Ook exclusieve en luxe laadpalen met bijvoorbeeld houtlook leveren wij.

Compleet verzorgd

Het grote voordeel is, dat wij de installatie compleet voor u kunnen verzorgen. Van het uitgraven tot afwerken. Alles onder 1 dak dus. Het enige wat u hoeft te doen is de stekker erin te steken na oplevering. U kunt er overigens ook voor kiezen alleen een laadpaal te kopen die u dan zelf plaatst. Zie daarvoor laadpalen particulieren.

Ook laadpaal voor bedrijf

Het installeren van laadpalen en oplaadpunten doen wij zowel voor particulieren als de zakelijke markt. Ook laadpalen voor bedrijven leveren wij dus, met of zonder installatie. Zie laadpalen voor bedrijven voor het actuele assortiment.

Contact of vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact op met ons. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06 555 685 64 of via mail: info@oplaadcompany.nl Ook kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen z.s.m. contact op met u.

laadpaal installateur brabant oost en zuid gelderland