Keuzehulp

Weten hoe het werkt?
U kunt de keuzehulp gebruiken als u al een duidelijk beeld hebt van uw situatie en wensen. Als dit nog niet het geval is, kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Stap 1:
 Vul de keuzehulp in en upload uw foto’s van de bestaande situatie.
Stap 2: Binnen 24 uur nemen we contact met u op en bespreken we uw wensen en situatie
Stap 3: Binnen 48 uur ontvangt u een offerte op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent, geen verrassingen achteraf.
Stap 4: Na ondertekening van de offerte komt de monteur binnen 5-15 werkdagen langs om alles aan te sluiten.

Een greep uit ons assortiment

Service op één

Een voorrecht om mensen te helpen om onze planeet te verduurzamen. Service staat bij ons één. Je krijgt bij ons niet enkel en alleen een paal toegestuurd. Wij ontzorgen van begin tot eind. Moet er gegraven worden of moet de meterkast worden aangepast? Wij leveren pas op als we tevreden zijn, gaan pas weg als alles klaar is en als jij tevreden bent.

Waarom De OplaadCompany?

Er zijn momenteel heel veel bedrijven die een laadpaal aanbieden. Je moet dan zelf op zoek naar een installateur en iemand die komt graven. Wij werken anders: wij leveren niet alleen een laadpaal, wij zijn ook meteen de installateur en verrichten indien nodig graafwerkzaamheden.
Eén aanspreekpunt, één factuur, wel zo makkelijk.
Inmiddels hebben we al vele laadpalen gezien en getest op werking en gebruiksvriendelijkheid en zijn daarbij tot ons aanbod gekomen. Een fijne voorselectie vind je hier.

Kies je voor de looks of voor een eenvoudigere laadpaal waar je verder geen omkijken meer naar hebt? Of kies je voor een slimme laadpaal waarbij je in een app het verbruik en de kosten kunt bijhouden? Graag komen we persoonlijk met je in contact, telefonisch of met een bezoek. Zodat we een op maat gemaakte offerte voor je kunnen maken. Je weet dan vooraf wat het compleet gaat kosten, geen nare verrassingen achteraf.