Installatie

ex btwincl btw
Montageprijs€ 275,-€ 332,75
Bestaande uit:

Monteren oplaadpunt, 10 meter AC kabel, 10 meter hostaliet buis grijs, Bevestigingsmaterialen hostaliet buis, Reiskosten

Zelfinstallatie

Als experts helpen wij u graag bij de installatie van uw laadpaal. U kunt er ook voor kiezen om het laadstation zelf te installeren ook daar helpen wij u graag bij. Ruime elektrotechnische kennis is hierin wel heel belangrijk. U besteld dan het laadpunt bij De Oplaadcompany en wij adviseren u dan welke producten u daarbij nodig heeft en waar u verder op moet letten. In het geval u de installatie zelf verzorgt, geven wij uiteraard garantie op de materialen zelf, maar niet op de installatie daarvan en zijn wij niet aansprakelijk voor een foutieve installatie. Wij adviseren altijd de installatie van uw laadpaal door een erkend installateur te laten uitvoeren of anders door een erkend installateur te laten keuren.

Meterkast

Onze gecertificeerde monteurs sluiten de laadpaal (oplaadpunt) aan in uw meterkast. Of het een 1-fase of 3-fase meterkast betreft en of het oplaadpunt daarvoor geschikt is hebben wij reeds voor de installatie met u besproken. In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn om de meterkast te vervangen omdat deze niet meer voldoet aan de wettelijke gestelde eisen. Dit is vooraf bijna altijd duidelijk. Mochten wij, in het persoonlijk gesprek met u, achter komen dat dit inderdaad het geval is dan adviseren wij u hier in en bent u natuurlijk tot niets verplicht. Mocht dit onverhoopt pas tijdens de dag van montage duidelijk worden ook dan bent u niets verplicht en brengen wij u ook geen kosten in rekening als u besluit om niets aan de meterkast te veranderen.

Besparen op uw montagekosten?

Wij krijgen vaak de vraag of men zelf wat kan voorbereiden voor de montage van het oplaadpunt. Dat kan. Stel u heeft een oplaadpunt gekocht en er moet gegraven worden dan mag u dat voorbereiden. Wij kunnen dan de juiste kabel leggen vanaf de meterkast naar de laadpaal en u verzorgd het graafwerk en indien nodig de bestrating of grindwerk.