Elektrische auto thuis opladen? Dat kunnen wij voor u verzorgen als laadpaal installateur. We hebben jaren ervaring met het plaatsen van laadpalen en al meer dan 1500 laadpalen en -punten geïnstalleerd. Dat doen we vooral in Oost-Brabant en Zuid-Gelderland. Ons verzorgingsgebied is namelijk ruwweg de regio Arnhem, Nijmegen, Oss, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en Helmond. Aangezien we in Schaijk gevestigd zijn. We leveren alle populaire modellen van Alfen en Easee. Denk aan:
  • Alfen Eve single pro
  • Alfen Single pro
  • Alfen Tesla

Alles onder 1 dak/complete oplevering

We kunnen de installatie en oplevering compleet voor u verzorgen. Van het uitgraven, bestrating tot afwerken. Een losse laadpaal kopen kan overigens ook bij ons. Zie laadpalen particulieren voor het actuele assortiment. En kijk ook eens bij projecten voor laadpalen en laadpunten die we recent hebben geplaatst.

Ook laadpalen zakelijke markt

Naast particulieren kunnen bedrijven ook bij ons terecht. Zie laadpalen zakelijk voor het aanbod.

Contact of vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06 555 685 64 of via mail: info@oplaadcompany.nl Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij nemen z.s.m. contact op met u.