Wilt u een Easee laadpaal kopen? Dan kunnen wij u helpen! Wij zijn namelijk Easee dealer en inmiddels al jaren ervaring met het plaatsen van laadpalen. Wij installeren laadpalen vakkundig en snel in vooral Brabant en Gelderland. Ons verzorgingsgebied is namelijk ruwweg de regio Den Bosch, Oss, Arnhem, Nijmegen, Tilburg, Eindhoven, Weert en Helmond. Aangezien we in Schaijk en Eindhoven gevestigd zijn.

Easee Home is state of art technologie. Het is een intelligent systeem dat zich aanpast aan alle elektrische auto’s en stroomtoevoer. De Easee laadrobot herkent automatisch of de auto 3-fasen laden ondersteunt. Ook kan de laadrobot verschillende auto’s met verschillende stroombehoeften tegelijkertijd te laden. Ideaal dus, zeker als u meerdere elektrische auto’s  heeft. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht. Hier is Easee Charge vaak de beste oplossing.

Compleet verzorgd indien gewenst

Het grote voordeel is, dat wij de installatie en oplevering compleet voor u kunnen verzorgen. Van het uitgraven tot afwerken. Alles onder 1 dak dus. Zie Easee laadpalen voor het actuele assortiment.

Contact of vrijblijvende offerte Easee laadpaal

Wilt u meer weten of direct een vrijblijvende offerte voor een Easee laadpaal? Neem dan contact op met ons. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06 555 685 64 of via mail: info@oplaadcompany.nl Ook kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen z.s.m. contact op met u.

easee laadpaal kopen Brabant Gelderland