De Oplaad Company. Méér dan alleen laden.

Runstraat 68, Schaijk – 06 555 685 64 – info@oplaadcompany.nl

Contact

Naam

Een greep uit ons assortiment

Service op één

Een voorrecht om mensen te helpen om onze planeet te verduurzamen. Service staat bij ons één. U krijgt bij ons niet enkel en alleen een paal toegestuurd. Wij ontzorgen van begin tot eind. Moet er gegraven worden of moet de meterkast worden aangepast? Wij leveren pas op als we tevreden zijn, gaan pas weg als alles klaar is en als u tevreden bent.

Waarom De OplaadCompany?

Er zijn momenteel heel veel bedrijven die een laadpaal aanbieden. U moet dan zelf op zoek naar een installateur en iemand die komt graven. Wij werken anders, wij leveren niet alleen een laadpaal, wij zijn ook meteen de installateur en verrichten indien nodig graafwerkzaamheden.
Eén aanspreekpunt, één factuur, wel zo makkelijk.
Inmiddels hebben we al vele laadpalen gezien en getest op werking en gebruiksvriendelijkheid en zijn daarbij tot ons aanbod gekomen. Een fijne voorselectie vindt u hier.

Kiest u voor de looks of voor een eenvoudigere laadpaal waar u verder geen omkijken meer naar heeft? Of kiest u voor een slimme laadpaal waarbij u in een app het verbruik en de kosten kunt bijhouden? Graag komen we persoonlijk met u in contact, telefonisch of met een bezoek, zodat we een op maat gemaakte offerte voor u kunnen maken. U weet dan vooraf wat het compleet gaat kosten, geen nare verrassingen achteraf.