Wilt u een Alfen laadpaal kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namelijk Alfen dealer en hebben jaren ervaring met het plaatsen van laadpalen. Wij installeren laadpalen vakkundig en snel in vooral Brabant en Gelderland. Ons verzorgingsgebied is ruwweg de regio Arnhem, Nijmegen, Oss, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Weert en Helmond. Aangezien we in Schaijk en Eindhoven gevestigd zijn.

We leveren alle populaire modellen van Alfen. Denk aan:

  • Alfen eve single pro
  • Alfen single pro
  • Alfen tesla

Compleet verzorgd

Het grote voordeel is, dat wij de installatie en oplevering compleet voor u kunnen verzorgen. Van het uitgraven tot afwerken. Alles onder 1 dak dus. Een losse Alfen laadpaal kopen kan overigens ook bij ons. Zie daarvoor laadpalen Alfen.

Ook Alfen laadpaal voor bedrijf

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Het installeren van Alfen laadpalen en oplaadpunten doen wij dus zowel voor particulieren als de zakelijke markt. Ook Alfen laadstations met dubbele laadpunten leveren en installeren wij.

Contact of vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact op met ons. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06 555 685 64 of via mail: info@oplaadcompany.nl Ook kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen z.s.m. contact op met u.