Wilt u een Alfen laadpaal kopen? Dan kunnen wij u van dienst zijn als Alfen dealer en installateur. We hebben jaren ervaring met het plaatsen van laadpalen en al meer dan 1500 laadpalen en -punten geïnstalleerd. Dat doen we met name in Oost-Brabant en Zuid-Gelderland. Ons verzorgingsgebied is namelijk ruwweg de regio Arnhem, Nijmegen, Oss, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en Helmond. Aangezien we in Schaijk gevestigd zijn.

We leveren alle populaire modellen van Alfen. Denk aan:

  • Alfen eve single pro
  • Alfen single pro
  • Alfen tesla

Alles onder 1 dak/complete oplevering

We kunnen de installatie en oplevering compleet voor u verzorgen. Van het uitgraven, bestrating tot afwerken. Een losse Alfen laadpaal kopen kan overigens ook bij ons. Zie daarvoor laadpalen Alfen.

Ook Alfen laadpaal voor bedrijf

Naast particulieren kunnen bedrijven ook bij ons terecht. Ook Alfen laadstations met dubbele laadpunten leveren en installeren wij.

Contact of vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact op met ons. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06 555 685 64 of via mail: info@oplaadcompany.nl Ook kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen z.s.m. contact op met u.

alfen laadpalen dealer